Bilgi ve Başvuru Hatlarımız
Bilgi Almak İçin
Formu göndermeniz durumunda Şartlarımızı, Veri Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmiş olursunuz.
Eğitimlerimiz

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TEMEL EĞİTİM PROGRAMI GENEL YAPISI   Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim Programının süresi, teorik bölümü...

Daha Fazla Bilgi

İşyeri Hekimliği Eğitimi

İŞYERİ HEKİMLİĞİ TEMEL EĞİTİM PROGRAMI GENEL YAPISI   İşyeri Hekimliği Temel Eğitim Programının süresi, teorik bölümü 180 saatten, uygulama kısmı da 40 saatten az olmayacak...

Daha Fazla Bilgi

İşyeri Hemşireliği (DSP) Eğitimi

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TEMEL EĞİTİM PROGRAMI GENEL YAPISI Lise , Ön lisans, Lisans Mezunlarının diplomalarında ; Hemşire (Diğer Sağlık Personeli) ...

Daha Fazla Bilgi
Sayılarla İris Akademi
+
Mutlu Öğrenci
+
Eğitim Dönemi
+
Eğitim
Sıkça Sorulan Sorular
İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimini Kimler Verir?

İş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri ve diğer sağlık personelinin eğitimlerini vermek üzere Bakanlıkça yetkilendirilen kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve 13/1/2011 tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununa göre faaliyet gösteren şirketler tarafından kurulan müesseseler bu eğitimleri verebilir.

İş Güvenliği Uzmanlığı Kursuna Kimler Katılabilir

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine; mühendis, mimar, teknik öğretmen, fen ya da fen-edebiyat fakültelerinin fizik, kimya ve biyoloji lisans mezunları ile meslek yüksek okullarının 2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği programından mezun olanlar katılabilir.

İşyeri Hemşireliği Eğitimine Kimler Katılabilir

İşyeri hemşireliği Eğitimine; hemşireler, sağlık memurları, acil tıp teknisyenleri ve çevre sağlığı teknisyenleri katılabilir.

İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Eğitimi Kaç Saattir
Bakanlıkça belirlenecek eğitim programları teorik ve uygulamalı olmak üzere iki bölümden oluşur. Eğitim süreleri, teorik kısmı 180 saatten, uygulama kısmı 40 saatten ve toplamda 220 saatten az olamaz. Eğitimler; 90 saat uzaktan canlı (senkron) eğitim (15 Gün), 90 saat uzaktan (a-senkron) eğitim (15 Gün), 40 saat Uygulamalı eğitim (5 gün staj) olarak gerçekleşecektir.
İşyeri Hemşireliği (Diğer Sağlık Personeli) Eğitimi Kaç Saattir

İşyeri Hemşireliği Eğitimi toplamda 90 saatlik bir eğitim programından oluşmaktadır. Bu eğitimlerin 45 saati, asenkron bir şekilde “offline” olarak gerçekleştirilirken, kalan 45 saatlik bölüm ise yetkili eğitmenler tarafından uzaktan (online) canlı olarak verilmektedir

İş Güvenliği Uzmanlarının Sertifika Süreleri Ne Kadardır

İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikaları, geçerlilik süresi 5 yıl olan belgelerdir. Bu sürenin sonunda yenileme eğitimi almanız gerekmez. Ancak her 5 yılda bir, sertifika sahipleri vize işlemi yapmak zorundadır. Vize işlemi yaptırmayan uzmanların belgeleri, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından askıya alınır.

Vize işlemi için belirlenmiş 60 günlük bir süre vardır ve sertifikanızın süresi dolmadan en az 60 gün önce vize işlemine başlamalısınız. Bu işlemi yapmazsanız, belgeniz en az 2 ay boyunca askıya alınacak ve bu durum sizi mağdur edecektir.

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavları Ne Sıklıkla Yapılır

İş güvenliği uzmanlığı sınavları ne sıklıkla yapılır, Genel müdürlüğün belirlediği sayıda yılda 2 defa olmak üzere ÖSYM tarafından belirlenen merkezlerde yapılır.

iş sağlığı ve güvenliği sertifikası

Eğitimlerimiz Hakkında Bilgi Almak İçin Formu Doldurun, HEMEN ARAYALIM

Formu doldurduğunuzda; Şartlarımızı, Veri Politikamızı ve Çerez Politikamızı kabul etmiş olursunuz.

Canlı Destek Hattı
Eğitim Temsilcimiz ile Görüşün
Merhaba.
İris Akademi Eğitim Kurumları'na hoşgeldiniz.
Size nasıl yardımcı olabilirim?